Vi hjälper dig?

 
 

Det är inte svårt, vi hjälper dig

Vi når målen tillsammans

Vilka är vi som hjälper dig?

Www.peppamig.se består av tre utbildade, kunniga och engagerade personer som slagit sig samman och startat Wellness way där www.peppamig.se ingår

Emma Thorsell
heter jag och har alltid haft ett stort intresse för aktivitet och träning.

Jag äger och driver Wellness Way är licencierad Personlig tränare sen 19 år tillbaka och har jobbat som instruktör i 25 år då jag startade min instruktörskarriär redan som 15-åring.

Jag har varit nominerad som "Årets Personliga Tränare" i Guldhjärtat som hålls i samband med Fitnessfestivalen och jag jobbar på Prins Daniel Westlings gym. Jag har även jobbat som instruktör och spelat in träningstv i Syd Korea.

2001-2003 studerat heltid på Bosön Idrottsfolkhögskola och var innan dess utbildad Personlig Tränare och Kostrådgivare via The Academy. Dessutom har hon läst kurser inom mamma/baby, kettlebells, core, areobic, gympa, anatomi, spinning, löpning, graviditetsträning, crossfit och vattengympa.

Jag brinner för att hitta träningsglädje och få människor som inte rört på sig tidigare att hitta glädjen i träningen.

Jag vill att du ska förstå vad vi gör och varför. Aktivitet sker på dina villkor med mig som stöd, inspiration och får dig att utmana dig själv. Jag lovar att tillsammans klarar vi av saker du kanske inte trodde.
Emma Thorsell

073-502 11 00

info@peppamig.se

Mita Magnusson 
är mitt namn och jag verkligen brinner för att alla ska lära sig att förstå hur viktigt det är att äta bra och ge sin kropp rätt bränsle.

Jag var förr den eviga jojobantaren, hade låg ämnesomsättning, sov dåligt, hade en trött och slö tarm ja kort och gott så mådde jag inte så bra. Jag vet av erfarenhet att kosten gör förändringar.

Jag lärde mig livsstilen GI 2002 och gick kostrådgivarutbildningen på Pauluns näringscenter 2003.
2003 öppnade jag GI Boden i Stockholm och jag var den första att servera GI balanserade måltider samt så var det en butik med framför allt dom långsamma nyttiga kolhydraterna.

2005 startade jag även en produktionsanläggning som hette Food for life, här producerades mat till dagligvaruhandeln,
GI Boden, catering etc.

Idag föreläser jag och håller kost kurser samt inspirerar för att visa enkelheten i att leva sunt och ätagott.

Mina ledord är eat clean, från jord till bord och va lite ego och ge dig alltid det bästa.

Vi vill ju leva yngre längre!

Mita Magnusson

073-022 14 20

info@peppamig.se

Marie Märestad
är diplomerad hälsorådgivare i psykologi och friskvård. Hon har ett holistiskt synsätt och ser till helheten inom hela människan- kroppen, tankar,  känslor och sinne hör ihop.

 " Det är lika viktigt att träna sitt självförtroende och koncentration som att träna kondition och styrka"

Vidare är Marie Märestad licencerad personlig tränare på Safe-education samt
diplomerad qigonglärare nivå 2, Qigongakademien i Stockholm.
Hon har många års erfarenhet av arbete inom mental och fysisk hälsa, förändringsarbete och personlig utveckling.  Marie tillämpar transkationsanalysens olika modeller (Pådrivare och OK hage -personlighets teorier för stresshantering och personlig utveckling) samt KBTs olika metoder (självobservation av stressbeteende, hemuppgifter, tillämpad avslappning)

Hon håller kurser i "mindfulness" och " mental träning" och driver en "Bootcamp i Spånga sedan 5 år tillbaka samt handleder i stresshantering.

Hon hjälper dig nå dina mål oavsett kropp eller knopp genom mental tuffhetsträning.

Marie Märestad

073-368 75 62

info@peppamig.se